Politica Frate!
4 participanți
Pagina 1 din 1
Politica Frate!
Sper ca toata lumea are o parere despre politicienii actuali al Valahiei, daca da atunci aici e locul potrivit sa va postati parerea.
Re: Politica Frate!
nu vreau sa te jignesc(poate esti prea ocupat in RL sa-ti mai pese de RK) dar,ai dat dovada ca esti cu adevarat politician.Te-ai "dat la fund"cand Oanei ii era "lumea mai draga.".
Te cauta Oana ca disperata si nu da de tine.O fi tipic politicienilor???
Te cauta Oana ca disperata si nu da de tine.O fi tipic politicienilor???
venus de murany- Mesaje : 44
Data de inscriere : 10/12/2009
Domnita Venus, problema nu irl este, ci chestia ca uni fac si din joc irl.
Nu intru pe messenger, ca sa vad pe cei din RK, am si eu o familie in irl, la fel ca dvs. Si tot mai mult bate la ochi, ca vb cu domnite frumoase pe messenger.
Ma cauta sa-mi zica, ce a zis deja Monica, Omide, ...Din prima zi am anuntat contele ca nu accept pozitia asta. Nu pot parasi consiliul, pt ca nu permite jocul, dar o faceam daca era posibil.
Nu intru pe messenger, ca sa vad pe cei din RK, am si eu o familie in irl, la fel ca dvs. Si tot mai mult bate la ochi, ca vb cu domnite frumoase pe messenger.
Ma cauta sa-mi zica, ce a zis deja Monica, Omide, ...Din prima zi am anuntat contele ca nu accept pozitia asta. Nu pot parasi consiliul, pt ca nu permite jocul, dar o faceam daca era posibil.
daca te-am suparat imi cer scuze
venus de murany- Mesaje : 44
Data de inscriere : 10/12/2009
Pe mine m-ati dat afara din HV sa inteleg?
Cedry2k- Plutonier
Data de inscriere : 24/11/2009
Varsta : 33
Localizare : Slatina / Brasov
Sa nu te superi dar tu singur ai spus ca esti neutru si sa considerat ca numai faci parte din gruparea noastra.
Hunor- Site Admin
Localizare : din Rosiorii de Vede, acum in Slatina.
S-a considerat de catre cine?
Atata timp cat am aici multi prieteni iar pe plan politic am tras si voi trage inspre haiduci vreau sa raman aici. Astept sa fiu reprimit, merci.
Atata timp cat am aici multi prieteni iar pe plan politic am tras si voi trage inspre haiduci vreau sa raman aici. Astept sa fiu reprimit, merci.
Cedry2k- Plutonier
Varsta : 33
Localizare : Slatina / Brasov
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum